Broneeri siit

Avaleht


   Valitud
   Saun broneeritud
   
   
   

Toitlustamiseks soovitame

Tiskresauna kaudu tellimust esitades v�ite arvestada soodustusega



TISKRESAUN

Sisepinda 120 m2.

Koht on hubane ja privaatne, sobib nii rahulikuks koosviibimiseks kui ka lõbusaks ja meeleolukaks ajaveetmiseks. Peoruumis on istekohti 30 ringis või veidi enam,maja teisel korrusel asetsevad neli magamistuba.Meeldiva ilma korral saab viibida ka grillnurgas või terrassil. Lisaks tubadele on võimalik puhata ka paaril üldistes ruumides oleval avataval diivanil. Puuküttega sauna leiliruum on üsna ruumikas,mahutades 8-10 inimest.Saunamaja ehitusel on valdavalt kasutatud puitu,siseseinad on aga laotud vanadest, ligi 400 aastat tagasi valmistatud kividest. Leilist väljudes on võimalik end karastada puhtaveelises tiigis, mille sügavuseks neli meetrit.  Olemas on köetav kümblus-massashitünn kus kargest veest tulles on üsna mõnus vedeleda. Saunamaja ümbrus on osaliselt kaetud terrassiga, tiigi vastasküljel leidub rikkalikult puid-põõsaid. Maja tagumise küljega piirneb muruplats koos lõkkekohaga.Tiskresaunas mahub üheaegselt lauda istuma ca. 30 inimest aga meid on külastanud ka palju suuremad seltskonnad. Autodele on sõltuvalt lumeoludest kuni viisteist parkimiskohta (auto võib parkida vaid meie kinnistu poolsele alale ja kindlasti nõnda,et see ei segaks läbipääsu).

 Muusika valjudus olla naabruses elavaid inimesi häiriv. Tasub meeles pidada, et suletud aknad-uksed aitaksid müra oluliselt vähendada. 

         

                                                                                         

Meil on kõik korraliku peo jaoks olemas:

  • - saun
    - väligrill-suitsuahi (süsi ja süütevedelik tasub kaasa võtta).
    - terrass
    - tiik 
  • Kui oled avastanud meie poolt pakutavate teenuste osas puudujääke või tahaksid midagi soovitada, on igasugune informatsioon  teretulnud.
  • Kohale on võimalik sõita ka ühistranspordiga.Asume buss nr. 27 lõpp-peatuse vahetus läheduses.

Müüme pidevalt saematerjali ja küttepuitu.Osutame lintsaega palgi lõikusteenust (resultes@resultes.ee).


 



 

 

 

 

 

 

 

 

   
  internetiturundus
lastekaubad m�nguasjad
 

 

 

 

 

Avalehele Prindi